Torsdag- regn o rusk-träning

 
Hmmm…vad är detta för något…går det att äta? Jasså var det bara Kitty…dåså…
 
Precis när jag och Kreon skulle gå upp till ridhuset i morse utbröt världens regn OCH blåst och jag ska erkänna att jag blev smått nervös- sist jag försökte rida i sådant väder gick det inte så bra, Kreon var spänd som en fiolsträng, slängde sig och kändes allmänt obehaglig att sitta på.Även nu dånade det en del i ridhuset och smattrade givetvis men konstigt nog verkade Kreon helt oberörd.

Inte ens den nytillkomna pyntade granen som stod i ena hörnet fick honom att ens kasta en blick på den- märkligt….

Jag börjar ana/ misstänka ett eventuellt mönster- Kreon är alltid mycket lugn(are) i ridhuset på morgonen än om man rider på eftermiddagen.

Så nu vet jag vad jag måste träna på- att rida oftare på eftermiddagarna och helst se till så att där är andra hästar för det behöver han också träning i- att umgås i grupp:))).

Hur som helst så kändes Kreon direkt väldigt trevlig att rida vilket jag meddelade Mini när hon dök på 25 minuter senare.

Även med Mini skötte sig gossen utmärkt och fick därför sluta lite tidigare- tänk vad bra om han kunde koppla ihop detta ”sköta sig extra bra= gå hem till stallet lite tidigare”!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>