Söndag- bakslag

Brrr….klockan är inte ens 10 på morgonen men jag har redan tillbringat några timmar i och utanför stallet och kan sorgset konstatera att den vår jag trodde var i annalkande tycks långt borta idag.

Det blåser ganska mycket, är väldigt rått trots att det är nollgradigt och inte många minus som man kan tro och det kommer små snöflingor som inte lär bli liggande. Deprimerande. Isgator lite här och var som lök på laxen och det gäller att trippa försiktigt.

Jag har ägnat morgonen åt att släppa ut 20-talet hästar, mocka till två, sätta lite höpåsar och så har Kreon fått studshoppa som vanligt.

Även idag blev det 5 hinder på rad och utan markbommar  och det är väl på denna svårighetsgrad jag tänker hålla mig.

Jag kommer alltså inte att utöka hinderna till 6 eller fler och inte heller höja dom  så mycket mer när de är 5 utan i så fall kanske någon gång snarare bara hoppa 3 hinder men höja dom lite mer i stället.

Nu har vi ju studshoppat nästan 10 veckor i rad och det gäller att variera sig lite- det kan ju bli liiite långtråkigt att hoppa hundra språng på exakt samma vis tänker jag :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>