Veckan som gått

Jaha, detta var sista veckan på ett tag med en ”röd vardag”- jag var alltså ledig i måndags vilket gjorde att arbetsveckan som alltid känns kort gick ännu snabbare.

Vicke blev utskrittad i måndags men har sedan dess inte sett sin sadel utan har bara fått springa lös i ridhuset, blivit ledd samt longerad mycket korta stunder (max 10 minuter om dagen).

Jag vill inte röra på honom mer än så när han vilar- ska jag longera längre stunder tycker jag inte att det blir den avkoppling från jobb som är meningen med denna kort-semester och hittills har bristen på rörelse inte visat sig genom en spattig häst i alla fall.

Vicke håller sig tvärtom väldigt lugn- när vi körde till veterinären i söndags för att han skulle bli vaccinerad gick han bara rakt in i transporten och gick sedan lika lugnt ut när vi var hemma igen.

Tanken är att vilan ska fortsätta i några dagar till så jag tyckte det passade bra med vaccineringen som jag ändå var tvungen att ha gjort innan månadens utgång.

Vädret har väl inte varit sådär strålande under veckan- det har blivit både en hel del regn och otäck blåst men jag tycker att man ändå får försöka strunta i det så gott det går annars blir liksom inte mycket gjort när man har djur i alla fall.

Så vädret till trots har jag och Åsa fått till hela 3 långpromenader med hundarna i veckan- visst blev vi blöta under 2 av rundorna men bara glädjen att se hur hundarna njuter av att jaga varandra (läs: Vilja jagar Soya) och alla nya intryck de sniffar i sig gör det värt att bli ”dränkt”.

Annars har det väl inte hänt så mycket intressant i veckan mer än att jag som vanligt vid denna tiden på året konstaterar att januari verkligen är utgifternas månad.

Jag tycker att det ständigt dyker upp både väntade och oväntade utgifter- är det likadant för er?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>