Torsdag- lösgjord häst på hårdgjord bana

Jag trodde nog att det myckna regnandet i söndags och måndags skulle göra större skillnad på våra banor men icke- både gräs och grusbanan är ganska hårda och jag får nog ransonera mina ridpass på den sistnämnda (gräsbanan rider jag inte ens på eftersom den är så hård).

Dagens pass fick bli ett lösgörande sådant och det kändes bra även om jag inte fick någon riktig ”swing” i traven vilket jag skyller på underlaget.

Vädret har varit ljuvligt om man gillar sol och värme och det gör ju jag 🙂 .

bild(133)

Dagen avslutades med ett besök på Sjöbo marknad där jag såg bloggläsaren Mys favoritkvast 🙂 och kom att tänka på denna veckas diskussioner om våra olika ”idéer” i stallet.

En kommentar

  1. Minstral

    Den kvasten är också min absoluta favorit, dock ska det vara modell större som jag köper i hästaffären, har svårt att gå tillbaka till de vanliga små modellerna efter det. Att gå tillbaka till helt vanlig kvast efter att ha vant sig vid dessa är en omöjlighet 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>