Söndag- jag gav efter

japp

När en stallkamrat igår påstod att det skulle snöa idag tillät jag mig att tvivla- särskilt som det var riktigt ”vårigt” under gårdagen.

Men tyvärr fick hon rätt; idag har det både blåst, regnat och kommit en del snöblask.

När vi tog in hästarna (en timme tidigare pga vädret) möttes jag av en Vicke som såg så eländig ut som bara han kan göra i regn och som för att riktigt markera vilket lidande han varit utsatt för började han skaka när han kom in i boxen, ett tjockt vintertäcke och regntäcke utanpå till trots.

Nåväl…skakningarna upphörde snabbt men det kändes onekligen skönt att ha fått in honom i värmen.

Någon timme senare hade jag och en stallkamrat planerat att skritta ut men eftersom det fortfarande blåste och regnade och ingen av oss hade någon lust alls att bli varken blåsta eller regnade på tillät jag mig faktiskt att ge efter för lusten att komma hem torr och varm- jag är så präktig och disciplinerad 99 dagar av 100 annars.

Så efter ca 35 minuters promenad i ridhuset med stallkamraten som sällskap kunde jag bocka av dagens hästmotion även om det inte blev riktigt som planerat.

Och jag behöver väl inte nämna att det hade slutat att blåsa och att tom den jäkla solen tittade fram när jag gick ut ur ridhuset….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>