Lördag- snabbt in, snabbt ut

Åhhh så bra det är att tävla som idag!

En kvarts körning till tävlingsplatsen, 35 minuters effektiv framridning, jättefin känsla inne på banan och sedan hem igen 🙂 !

Jag ska jobba i natt så det var tur att allt gick så smidigt och just Skabersjö ryttarförening tillhör en av favorittävlingsplatserna.

Jag gillar att det är så nära, vad Vicke gillar begriper jag inte riktigt eftersom han ”borde” finna miljön lite ”glovänlig” med sina mått mätt.

Och visst tittade han på domarkortsidan där 2 av borden var insvepta i svenska flaggor men även om domaren just påpekade att han var tidvis spänd så hade jag en fin känsla under hela programmet.

Jag är så glad att han nu går fram HELA tiden- den tidigare av och på-bjudningen påverkar så mycket till det sämre och det är ju ärligt talat inte heller så kul rent ut sagt att uppleva denna partiella seghet när jag aldrig någonsin känner den på hemmaplan. Då är det ju också svårt att träna bort detta till vardags.

Dagens procent, 67, gjorde att vi låg på placering tills 3 ryttare återstod och vi blev första ekipage utanför placering, sisteplacerad hade 67,571 %.

Vann gjorde Maria Borg, en kvinna jag tidigare tränade för i många år på över 73 %.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Madeleine

    Det går ju som en dans nu.
    Skabersjö är oxå en av mina favorit tävlingsplatser. Trevliga människor, fint ridhus med bra underlag plus en allmännt trevlig känsla.

    Svara
  2. Birgitta

    Instämmer. Väldigt serviceminded funktionärer.

    Mycket aktiv klubb för övrigt- har nog aldrig varit med om en dito som ordnar tävlingar så ofta och i både hoppning och dressyr. Mycket bra för mig eftersom det är närmsta tävlingsklubben 🙂 !

    Svara
  3. Minstral

    Gillar också Skabersjö väldigt mycket.

    Kul att det gick bra! Kollade i equipe och såg att det gått bra för dig 🙂 Såg också att min tränare kom tvåa på ridponnyn Cerwin, en otroligt fin ponny.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>