Veckan som gått

IMG_3514

Detta har varit den första veckan med vår nya familjemedlem och så här långt kan man inte säga annat än att hon motsvarar alla förväntningar och lite till.

Molly är verkligen snäll och tillgiven och ”allt” som vi hittills har ”utsatt” henne för har gått väldigt bra.

Hon har kunnat springa lös utomhus och lämnas kvar ensam hemma utan att röra en pinal och det var dom 2 viktigaste kriterierna när vi letade vuxen hund förutom att hon skulle vara rumsren vilket hon ”så klart” är eftersom hon är 2 år.

IMG_3607

Den gode Vicke har motionerat friskt i veckan- både hos Olof och…

IMG_3598

…på hemmaplan.

Vi har ridit en hel del på stubbåkrarna som jag inte kan prisa nog- de är bra till både konditionsträning och dressyr.

Just detta fälts halm paketerades ihop i söndags och blev till måååånga småbalar uppe på vårt loft så nu är vi ”good to go” till nästa år.

Jag har också börjat jobba efter nästan 5 veckors ledighet och jag ska INTE komma med klichén ”det är ändå skönt att komma igång igen”  eftersom jag inte har några problem med att vara ledig.

Dock är jag väldigt tacksam över mitt jobb som för övrigt övergick till en fast anställning från och med denna veckan (1/8) efter att jag hade vikarierat där sedan 1/10 förra året.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>