Snabbritt

Den här flickan ger utttycket ”plattan i mattan” en ny dimension tycker jag.

Ingen ridning jag skulle uppmuntra öht men hästen är bussig, stackarn….

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Tjejen är ju duktig och har bra balans men vem har lärt henne rida på detta vis? Att rida som en dåre och piska på är inte vad jag kallar god ridning. Inte barnets fel utan de vuxna som antagligen uppmuntrar till detta. Och en allt för snäll ponny….

    Svara
      • Birgitta

        Fast det finns gränser för allt kan jag tycka och omhoppning eller ej så ser det nästan direkt farligt ut att rida på detta vis.

        Nu är ju hästen bussig som tusan men en dag kanske den lägger in en tvärnit och då lär ungen flyga all världens kos….

        Dessutom tror jag det sliter ganska mycket på en häst om den hoppar i denna fart.

        Svara
        • CeciliaL

          Ja, verkligen, jag menar bara att det säkert är ANLEDNINGEN till hastigheten! Galet fort. Fast jag är ganska van att se barn flyga runt i maxhastighet på gymkhana games här – då hoppar de visserligen inte, men många tvära svängar.

          Svara
          • Birgitta

            Nu var det många år sedan jag tittade på ponnytävlingar men då var det även här nästan en förutsättning för att få rosett i lägre klasser; att rida som en ”galning”.

            Samma vad gällde tävlande på stor häst i de lägsta klasserna.

            Och det trista med det är att det inte främjar framtida ridning alls för de flesta hästar ”säger upp sig” om ryttaren vill fortsätta att flårida på detta vis när hinderna blir högre.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>