Var hon unik?

Igår fick jag mig ett gott skratt!

En god vän skickade då en vänförfrågan på Facebook – detta efter att jag har tjatat på henne i flera ÅR att bli medlem!

Hon är hästtjej som jag och jag har ibland velat vidarebefordra olika inlägg och annonser men det har ju inte gått- förrän nu hi hi!

Ovan fick mig att fundera om det finns NÅGON hästmänniska mer än min vän som inte har Facebook 🙂 ?

Jag känner nog ingen på rak arm- gör ni?

Vi har till och med en egen Facebooksida för information om saker som rör anläggningen jag står på- jättepraktiskt och lättillgängligt tycker jag!

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia

    Jag har inte FB, men det händer att jag sneakar in på min mans konto om jag behöver komma åt viss info.
    Skaffar jag ett konto så är det enbart för företagets skull…

    Svara
  2. Anneli

    Jag skulle vilja stänga ner min men tycker också det är smidigt med ovanstående saker.

    Svara
  3. CeciliaL

    Jag kanner nog 5-6 hastmanniskor som inte har det, vilket ar extremt opraktiskt for det funkar SA bra till just den typen av grejor (evenemang, saluannonser, halla kontakten, skicka ut info, vaerva tavlingsfunktionarer etc). Sen kanner jag nog typ 3-4 icke hastmanniskor som inte har FB heller. Kanner TVA som inte anvander email/internet overhuvudtaget! Bada karlar, den ena litet aldre (70?) men den andra ar i min alder. Mysko! Fast upptackte just att den senare kan man iaf SMSa, vilket jag inte trodde! (som du vet kan jag inte ringa!)

    Svara
      • CeciliaL

        Det har mina! 😀 Faktum ar att jag tror alla i min familj har det, aven om de ar mer eller mindre aktiva. Ett himla bra satt att halla kontakt med folk och fa se atminstone litet av dem nar man bor i olika lander.

        Svara
  4. Rackemarie

    Min stallägare. Hon har precis fallit för pressen och har numera en mobiltelefon 😉

    Svara
  5. My

    Min mormor på 86 har, men inte mitt ex. Dock skrattade jag liksom du när min anti-fb kollega en dag skickade förfrågan och jag nu ser att hon upptäckt alla fördelar

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>