Veckan som gått

Lätt att längta till veckor som den gångna….(från i somras när vi var i Kroatien)

Det känns som att nästan hela veckan har bestått av regn, regn och en jäkla massa regn men rent objektivt har det nog varit liiiite uppehåll också 🙂 .

Extra trist tycker jag är att det är så svårt för marken att torka upp på hösten- hade det varit sommar hade några dagars sol snabbt förvandlat gyttjan till torrt underlag igen men nu kan det förbli geggigt hur länge som helst känns det som.

Som ni vet är jag ingen höstälskare- hade jag inte haft djuren hade jag absolut tyckt att det är mysigt att sitta ihopkurad under en filt och titta ut på regn, blåst, kyla men när hunden avskyr detta och hästen slirar runt i hagen och man inte har lust att rida ute….näe….

Vicke är inne i ett gott flow och känns urhärlig att rida. Jag är såååå nöjd.

På tävling lyckas vi inte lika bra som många av våra konkurrenter men jag tycker ändå att det går åt rätt håll.

Det är ändå fantastiskt kul att kunna sitta och rida som jag gör hemma, vara så glad efter alla pass och även njuta av Olofs fina ridning.

Vi har som vanligt varit hos honom 2 gånger i veckan och det var lika kul som alltid.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>