Fina bilder, tavlor eller posters?

Henrik och jag har precis möblerat om vårt gästrum och nu behöver en av väggarna en ny utsmyckning känner jag.

Jag tror att jag har tipsat er om Charlie Mackesys fina bilder sedan tidigare, ovan bild är ett exempel, ni kan googla på ”Charles Mackesy horse” för fler vackra alster.

Vi gjorde ganska nyligen en svart-vit uppförstoring på ett foto på Molly som vi ramade in och hängde upp, jättefint blev det.

Jag tycker över lag att djur gör sig väldigt bra på bild men vill ändå inte att tex mitt hästintresse liksom ska genomsyra hela lägenheten och tiden när jag hade mina rosetter och diverse priser från olika tävlingar på väggar och i bokhyllan är definitivt förbi ha ha!

Bilder från olika resor vi gjort har vi däremot en del av på väggarna; de utgör härliga minnen och man kan ju variera motiven så att det inte bara blir foton på solnedgångar och stränder.

Eller så köper jag någon snygg poster?

Har ni några tips?

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Liv

    Beror ju så på vad ni tycker om för typ av konst. Jag tipsar gärna, men du får gärna ge en hint. Olja? Akvarell? Non figurativt? Djurmotiv? Isåfall vad? Jag älskar ju konst och hjälper gärna 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>