Veckan som gått

Inte undra på att jag ser så här glad ut på bilden; vår Florida-resa blev verkligen otroligt lyckad.

Våra önskemål om ett solsäkert resmål där det också skulle finnas lite annat att göra än att ligga på stranden och vid poolen infriades helt, det blev en lagom mix tycker vi.

Vi kan absolut tänka oss att återvända till USA men dock inte till just Miami Beach kanske av den enkla anledningen att vi vill se så många olika platser i världen som lockar oss och som vi hinner med. Så att återvända till ett tidigare resmål ingår inte i planen än så länge men kanske senare i livet.

Dagarna rusar förbi och nu har vi redan varit tillbaka i Staffanstorp i flera dagar.

Jag är mycket tacksam över att jag har en otrolig förmåga att fullständigt koppla bort att jag faktiskt är en hästägare när vi är bortresta; det är en mycket bra självbevarelsedrift utan vilken jag hade förstört våra semestrar genom att oroa mig för 693 olika scenarion med Vicke i huvudrollen.

Nu hoppas jag på att kunna sätta igång med de sedvanliga dressyrpassen och träningarna under en annars mycket tråkig årstid som tex igår visade sig från en av sina sämsta sidor med rejäla ösregns-skurar.

Jag har semester ännu någon dag och ska passa på och vila så mycket jag kan samt att ordna med lite ärenden.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Filippa

    Är du lika smart som jag och tar en extra semesterdag vid hemkomst för att slippa börja jobba i princip direkt man gått av planet? =)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>