Ännu ett skäl att reklamera

Ni som har läst bloggen länge vet att jag är en stor förespråkare av att reklamera allt som går sönder i förtid eller på annat sätt inte motsvarar normala förväntningar på en produkt.

Jag har förstått att många inte ids reklamera; de har inte tid/ lust, tycker det verkar krångligt/ pinsamt, har inte sparat kvittot osv.

Själv tycker jag att det är en princip att reklamera så vida det inte handlar om extremt billiga saker som det liksom inte är lönt att klaga på.

Förutom att jag inte vill betala för saker som inte håller måttet så tror jag att reklamationer kan påverka kommande produktion/ försäljning av vad det än må handla om.

Om en och samma produkt reklameras av en stor mängd konsumenter vill jag tro att detta påverkar tillverkningen för ingen vill väl fortsätta att producera saker som säljs men sedan lämnas tillbaka samtidigt som man som företag får ett försämrat rykte?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>