Lördag- jag överlevde

I morse ägnade jag mig åt något som jag ska försöka göra till en lördagsrutin- jag tvättade krubban, väggen den sitter på, gallret, vattenkoppen och fönsterkarmen i boxen.

Om jag gör detta en gång i veckan tar hela proceduren på sin höjd 10-15 minuter och boxen ser ”fin” ut hela veckan, låter jag det gå många veckor mellan rengörningarna ser framför allt väggen som krubban sitter i för bedrövlig ut med intorkad mat- blä!

Bortsett från boxtvätt och lite stallsysslor hos NN har jag idag även ägnat mig åt ett nyupptaget projekt: uteridning!

Jag har ju valt att tömköra den lilla spindeln i några veckor eftersom jag känner mig säkrare när jag kan gå på honom från marken när han inte vill gå här och där men idag provade jag alltså samma sak från sadeln.

Kort kan jag säga att det gick riktigt bra, framför allt på hemvägen (helt naturligt) men att Kreon inte på långa vägar kommer i närheten av Archies status som ”otroligt snäll häst att rida ut”.

Fast i valet mellan otroligt snäll häst att rida ut och de ”minus” Archie hade i ridhuset så vinner Kreon alla dagar i veckan och han ska nog också lära sig att tex får INTE finns på jorden för att äta hästar och att man därför bara kan ignorera dom.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>