Veckan som gått

Jag är mycket tacksam att jag aldrig tänker som hunden ovan :)!
 
Ännu en trevlig vecka har susat förbi!För Kreons del har det blivit en blandad kompott av dressyr på egen hand, dressyrpass med även Mini onsdag och fredag, löshoppning, tävling och NN-träning som avslutning på veckan samt också en vilodag med enbart hagvistelse.

Bortsett från att jag inte fick till en enda dag då jag kunde rida ut känns detta upplägg bra och lagom, jag har alltid velat ha mina hästar i bra kondition (mer om detta i separat inlägg om några dagar) och vill därför ha 6 arbetsdagar i veckan även om nivån på jobbet kan variera.

Vet inte om jag vågar skriva det men Kreon verkar vara inne i en ”varför ska man sparka mot skänkeln- så göööör man väl inte”- period och det är bara att tacka och ta emot.

Numera vågar jag fatta galopp utmed sargen utan att tro att Kreons bakhovar ska sitta i den 🙂 och det är ju bra he he…

Tävlingen i lördags gick bättre än förväntat- sa hon som alltid tar ut alla olyckor i förskott och förväntar sig det värsta typ ”jag kommer att skämmas ihjäl om han kastar av mig inne på banan”.

Även träningen för NN gick utmärkt- den är ju på en högre nivå än vårt LB-tävlande men så får det vara ett tag.

Jag ser ingen anledning att åka ut och rida MSV C i dagsläget för även om Kreon på en bra dag hemma kan göra det mesta ur programmet godkänt så gäller det dock att sätta ihop allt till en helhet och dessutom på en främmande plats och där är vi inte ännu.

Kines-Soya har slutat med de mini-skendräktighetsideer hon hade för ett tag sedan och framlever sina dagar mestadels under min värmefilt:).

Maken motionerar henne flitigt i veckorna och själv brukar jag försöka få till minst en rejäl långrunda per helg, denna veckan blev det i Dalby med efterföljande mycket trevlig brunch med Åsa och Robban.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>