Att maila är tydligen grejen!

Kors i taket- överraskningarna bara avlöser varandra?!?!?!

För bara någon dag sedan skrev jag ju helt chockad att jag hade mailat till en nät-shop i Danmark en helgdag och dessutom på kvällen runt 21.00 och trots detta fått svar inom 10 minuter.

Nu händer samma sak igen:

Det har öppnat en ”tillfällig outletaffär” i Malmös utkant och jag fick tipset via Facebook.

Dock har det inte gått att få fram affärens öppettider via nätet- troligen eftersom affären trots allt är tillfällig.

Men jag, den envisa,  mailade även till den ”kontakt” som angavs på hemsidan (http://www.rider-sport.se) och se på f…n även här fick jag svar, denna gången efter 5 minuter en fredagkväll klockan 22.00?!?!?!

Och minns ni när jag hade varit på Hagahills pay and ride och var så missnöjd med upplägget att jag mailade dom samma fredag-kväll? Även där kom ett vänligt svar inom någon timme.

Ja, det är bara att konstatera att det är mailen man ska använda sig av när man vill få kontakt.

Tydligen är det inte bara jag som går med I-phonen klistrad vid min sida och då går det ju att både få och svara på mail nästan när som helst på dygnet :).

Bara ett tips mina vänner!

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Louise

    Det är företaget som brukar vara under dressyrläktaren på Falsterbo.. Fd. Haglunds och Kings hästsport som fanns i Kalmar som har slagits ihop. Har haft en hel del strul här i Kalmar, bytt plats på lokalen.. Försvunnit till närliggande stad och inte haft några öppettider eller svarat på mail, öppnat en webshop som aldrig öppnade och öppnade upp i en ny butik i Kalmar.. Träffade ägaren på Falsterbo, sjukt otrevlig när jag frågade varför jag inte kunnat handla hos dem när jag ville.

    Dom har fina träns, men inget av speciellt god kvalitet.. Tyvärr.. Men är det en outlet så är det kanske värt det! 🙂

    Svara
      • Louise

        Ja, det tror jag. Dom har en förmåga att försvinna över en natt, har aldrig riktigt förstått mig på deras affärsidé..

        När butiken fanns i Kalmar och var lite stabil eller vad man ska säga hade dom ett extremt utbud och det var en väldigt rolig butik att titta i, rader och rader av träns i alla färger, former, modeller och täcken med matchande transportskydd, tusen schabrak. sadlar i storlek typ 2-åring och ungefär allt och ingenting, rena rama drömmen för en nybliven hästägare! 🙂

        Svara
        • Birgitta

          Jag tar mig nog en tur till affären idag av ren nyfikenhet men ska jag vara ärlig kan jag inte komma på vad jag skulle kunna tänkas köpa.

          Gick i huvudet igenom allt jag har inför mellandagsrean och insåg, troligen för första gången i mitt hästliv att det faktiskt inte finns något jag egentligen behöver eller ens skulle vilja ha ”samma fast snyggare” :). En skön känsla….

          Svara
          • Louise

            Jag känner faktiskt samma sak.. Från att ha hetsköpt allt som jag tyckt var fint och välbehövligt så inser jag att jag har typ allt jag behöver.. Känner liksom inget sug att köpa något, men har en känsla av att det kommer ändra sig när vi väl bygger upp min egna sadelkammare..

            Mitt snobb-jag vill gärna ha fina märkessaker eller i alla fall schabrak från mias i alla dess färger, men mitt snål-jag håller mig fast vid den stora samlingen från hööks jag köpte under mina första år som hästägare.. Även om det säkert hade varit mer ekonomiskt att köpa ett fåtal från mias, fyndade ett begagnat på tradera och jisses vad bra det håller, det ser aldrig ens smutsigt ut! Är det likadant med dina vita samling?

          • Birgitta

            Som jag känner idag kommer jag inte att vilja ha annat än Mias schabrak framöver. ALLA andra jag haft genom åren, mest billiga men några dyra har varit sämre.

            Jag har hellre 3-4 Mias-schabrak än 10-20 andra för man använder ändå bara sina favoriter och jag brukar inte låta skitiga schabrak ligga särskilt länge innan jag tvättar dom.

            Kvalité lönar sig OFTAST och även jag för en kamp mellan SNÅL-Birgitta och den Birgitta som vill ha lite finare saker. Ibland vinner den snåla, ibland inte. Men jag kan säga att det mesta jag äger har hållit i många år, fast det tex köpts i Ullared :)!

  2. Jannike

    Lite off topic men kan varmt rekommendera Schabrak från Eskadrons cotton collection. Stabila schabrak som håller kvalitén tvätt efter tvätt. har 7 st som alla fortfarande ser nya ut. Brukar beställa från Calevo.com

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>