Fredag- knäpp?

”Vanliga” människor (läs: de som inte är intresserade av hästar och ridning) skulle nog undra över hur man kan stiga upp tidigt på sin semester för att sladda en ridbana innan klockan 6 på morgonen och rida på den en halvtimme senare 🙂 !

Det kanske ni som rider också tycker är knäppt men men…det är tur att man är olika säger jag då.

Själv skulle jag varken orka eller vilja rida sent på kvällarna som många gör utan problem.

Hur som helst blev det ett pass likt gårdagens som jag var nöjd med- det känns som att vi kommer framåt om än med små mikrosteg.

Jag får inte glömma att Vicke bara varit igång för fullt i en månad även om det är lätt att vilja mer och bättre- snabbare.

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    Jag föredrar kvällen, men vill inte störa för mycket i stallet så jag försöker hålla det till tidig kväll, annars skulle jag gärna rida kl 22 typ, bara för att få svalka 🙂

    Under avdelningen normal människa – jag insåg ju hur onormal jag är när jag kämpade emot alla mina instinkter när jag sade ok till att avboka min dressyrträning för att vi skulle åka på semester. Jag ville verkligen INTE avboka den… Sjukt. Ja 🙂

    Svara
  2. silverbjälke

    Inte det minsta knäppt, Har flera bekanta som ska ut på stadens festival ikväll….. roar mig inte alls och ska dessutom till betet och fylla vatten redan vid 05 i morgon för vid 06:40 är det planerad avfärd till tävlingar. Kan själv inte se det som konstigt alls, tycker snarare det är fruktansvärt märkligt hur lite många vill ha ut av livet. Sitta och dricka öl kväll efter kväll och sova till 10-11 tiden för att sen inte göra ett jota….. Vad går fritid ut på om det man skall tillbaka till om 4 veckor bara innebär den enorma skillnaden att man byter ut soffan mot ett industrigolv ? är DET livet?

    Svara
  3. G

    Inte knäppt alls, hade det inte vart för att jag aldrig kommer i säng i tid på kvällen så skulle jag gjort samma sak. Förutom harvandet då.

    Svara
  4. CeciliaL

    Har oxå semester (dvs jobbar 1-2 dagar i veckan under sommarlovet) och min väckarklocka står på 06 som vanligt, satt i sadeln kl 07 idag, härligt. Och har väldigt motvilligt gått med på att åka på semester i Grekland i två (2!!!!) veckor trots att jag hellre vill vara hemma och träna /tävla. :-\

    Svara
  5. Dressyrtant

    Jag önskar att jag var morgonpigg men tyvärr är det alldeles för gott att sova. Nu i sommar har jag ridit vid niotiden på kvällen i stället.
    Sommaren är den bästa tiden att träna och tävla så jag åker aldrig iväg då. Det får bli i november eller över jul om det skulle bli aktuellt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>