Söndag- nära

Så otroligt skönt när man kan sätta nyckeln i lägenhetslåset en timme efter avslutad tävlingsritt och det utan att ha behövt stressköra eller slänga in sakerna (och hästen 🙂 ) i stallet.

Jag var nöjd med både ritt och procent (nästan 66%) även om det fortfarande finns mycket att förbättra.

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Minstral

  Tycker precis som du, gillar nära tävlingar. Det blev väl ändå bra % idag? Roligt är att hon som vann var jag på samma nivå som när jag tävlade Diego, ofta liknande procent. Är så himla mycket värt att ha en häst som bara är frisk och levererar. Själv tycker jag att jag får börja om hela tiden. Men så är det ju Bra jobbat idag iaf

  Svara
  • Birgitta

   Jag känner vinnaren och hon är så värd all framgång. Ödmjuk och ambitiös och ett mycket välkommet bevis på att man inte behöver köpa en häst för x hundra tusen för att hävda sig i MSV B; en utveckling jag annars ser mycket mer av idag än ”förr”.

   Förresten: ett tips till dig med gloig häst och om du tänker åka till SSRF fler gånger: De hade både nu och förra våren ”öppen bana” hela veckan innan tävling så man kunde åka dit och rida för 150:-. Jag gjorde det förra våren och det hjälpte bra.

   Åkte ej nu och fick en del gloende vid domarbordet men kunde parera det hyfsat med skänklarna from hell 🙂 .

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>