Onsdag- äntligen

Åkte till stallet tidigt och red på vår utebana där det blåste rejält.

Det första som hände var att Vicke kastade sig rejält i närheten av ett hinder flera gånger, helt obegripligt för mig eftersom det var ett till synes ”vanligt” hinder som jag ville skritta i närheten av och detta fick mig att liksom bekräfta för mig själv att vi nog inte ska återuppta någon hoppkarriär tillsammans 🙂 .

Själva passet gick bra i alla fall och när jag hade ridit klart skyndade jag mig iväg till min jäkla målning.

Jag har ju en foder/ sadelkammare i stallet och även om den inte var i ett bedrövligt skick så ville jag ändå måla om den helt innan jag börjar fylla den med mina saker.

Lite svårt att ta kort i ett så litet utrymme men här är några före och efter bilder:

Den fjärde bilden ska illustrera en ”typiskt Birgitta” grej! Jag insåg att jag hade glömt att köpa mer maskeringstejp och lyckades återvinna tejp som jag hade använt till boxarna och knölat ihop och slängt 🙂 !

Sedan är målning inte min grej och det är lite spill överallt på golvet tex men dels kommer det att slitas bort rätt snabbt och dels är jag faktiskt väldigt fed upp på målning just nu 🙂 ! Men nu är jag klaaaaar!

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Gunilla Leonardsson-Ohlsson

  Släng på litta puts på väggen vid fönstret sidan om kontakten vetja…. säger amatörmuraren,

  Svara
  • Birgitta

   Någon som INTE är amatör ska komma och ”slänga på” puts på långt större hål än det så fort vädret blir mer stabilt. Det har varit för kallt.

   Svara
 2. Marie Ultege

  Tycker att det ser så mysigt ut alltihopa. Gillar alla fina fönster speciellt mycket.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>