Fredag- ridsällskap

Idag gjorde jag något som jag aldrig prioriterar; jag körde till Granelundshallen (där jag tränar för Nina och har ridhuskort) för att rida.

Dels var vädret urtråkigt, regnigt och blåsigt, och dels ville jag träna på linjerna ut MSV B:2 programmet vilket inte riktigt blir rätt i mitt pytteridhus.

Jag kunde inte vara mer tacksam över mitt ridhus, tro inget annat men ska ändå se om jag inte kan ta mig tiden att köra till Granelundshallen lite oftare för det ÄR givetvis skillnad på att rida i ett 22*60 ridhus mot 17*36.

Men ”man” (läs; jag) blir lätt bekväm med eget ridhus och ids varken koppla släpet (tar ju hela 3 minuter….) eller köra de 25 minuterna det tar att komma till Flyinge…

Hur som helst; idag blev det ett bra pass och jag fick helt oplanerat sällskap av en ridvän som också tränar för Nina med sin fina häst.

Det var en trevlig känsla att rida samtidigt, chit-chatta lite i skrittpauserna och sedan lätt som en plätt skicka in Frenchie i transporten och köra hem.

Att allt runtomkring själva ridningen fungerar lätt ska verkligen inte underskattas konstaterade både jag och ridvännen; åker man alltid ensam blir det enormt svårt (och farligare) annars.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>