2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Maria

  Gubbe, gärna med keps, som borde fått körkortet indraget för länge sedan. Helt i sin egen bubbla och med tunnelseende och som inte skulle se vare sig unge eller djur som hoppade fram vid vägkanten. Bra dock att en med i princip obefintliga reaktioner kör långsamt, så jag brukar ändå le, men ja, jag kan tycka att det borde finnas obligatoriska syn-och reaktionsprov för alla, oavsett ålder.

  Många har inte på vägarna att göra och fattar det inte själva. Och ingen vill ha sin anhörig ihjälkörd bara för att det är en mänsklig rättighet att köra bil. (Jag vet att yngre är mer belastade i olyckor, med de är å andra sidan oändligt många fler och har man grovt kört av vägen två gånger och därmed visat att man inte kan anpassa hastigheten så borde körkortet ryka också) Men å andra sidan verkar folk köra oavsett om de har körkort eller ej, så…

  Svara
 2. Anna

  Ärligt talat tror jag ofta att personen som kör sakta är jag själv haha. Igår när jag körde hem från min ridlektion i kolmörkret så ”sniglade” jag fram i max 60 långa bitar där det egentligen är 80, det var massor av djur ute (såg rådjur, en grävling, och mängder av katter) som jag inte har lust att köra på.

  Jag har inte ont av sådana som kör långsamt, jag blir mycket mer provocerad av de som kör aggressivt och vårdslöst. Så himla onödigt att spara några minuter genom att riskera andras säkerhet.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>