Bådar gott

Jag har länge tyckt att det är ganska tröttsamt att många alltid tar upp Ulla Håkansson som exempel på att man KAN rida mycket högt upp i åldern för jag vill ändå mena att hon är ett undantag och att man tyvärr inte alltid fullt ut kan påverka hur man åldras men bilden ovan ger ändå hopp 🙂 !

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marie

    Hur långt upp i åldern man kan rida beror också på vad man menar med att rida.
    Vill man kunna fortsätta med tävlingar på en häst som kräver sin ryttare eller kan man tänka sig att åka rundor några dagar i veckan på en snäll gammal ”promenad” häst.
    Frågan är också hur man vill ha tillgång till ridningen. Vill man ha egen häst på egen gård krävs det mycket mer av ens fysik än att låna/hyra en häst ibland.

    Svara
  2. Frida

    Har man jobbat i äldrevården så vet man att det finns 90-åringar som är förvånansvärt pigga och det finns 60-åringar med rollator, diverse krämpor och åldersrelaterade sjukdomar. Till viss del kan man påverka med sin livsstil men det handlar ffa om gener och om man råkar ha turen att inte få sjukdomar.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>