Soya; Miss Beach 2009!

Soldyrkaren Soya! Notera hur hon valt ut en solfläck att lägga sig på, hon som btw ALDRIG ligger på golvet i vanliga fall!

Jag vet inte om jag ska se det som ett sammanträffande eller ej men jag hann inte mer än skriva inlägget om Soyas snabb-löpning i regnet häromdagen förrän hon började att just löpa, fast i en annan bemärkelse: ”hon har fått mens” som maken konstaterade!
Eftersom Soya är en ganska klen figur hade vi faktiskt varit förutseende och specialbeställt ett tikskydd som skulle passa till just hennes ras genom en kvinna som specialiserat sig på detta.
Och Ni kan tro att jag fick mig ett gott skratt när jag packade upp paketet med det beställda tikskyddet!
Som synes på bilderna ovan ser tikskyddet ut som en liten stringtrosa sydd i baddräktsmaterial. URGULLIG helt enkelt!
Dessutom sitter den verkligen på plats och det är ju faktiskt det som är det viktigaste, framför allt för oss som alltså har hunden liggande i soffor och säng 90 % av hennes tid inomhus. Inte så kul med en massa blodfläckar överallt!
Soya är nu omdöpt till Miss Beach 2009, den slimmade figuren hade hon ju sedan tidigare så det var ju bara baddräkten som fattades. Top-less är hon också vår lilla sexbomb med TIO tuttar :=)!

En kommentar

  1. Lina

    Zvante är ju också en soldyrkare, men han har lite lyxigt för det är en solfläck i mammas säng stora delar av dagen så där hittar man ofta den lille nu för tiden 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>