Känner ALLA hästmänniskor varandra?

Ni som har läst bloggen länge vet att ett ständigt återkommande tema i mina inlägg är hur liten hästvärlden är.

Jag slås jämt och ständigt av hur alla tycks känna alla, ibland på lite invecklade sätt men dock.

Senaste exemplet på detta fick jag ikväll i stallet.

Jag står ju numera i ett stall som egentligen är 2 stall, ett med bara 7 boxar där Archie bor och ett med tror jag 17 boxar som ligger parallellt med Archies.

Jag är bara i det stora stallet när jag ska hämta ensilaget och har än så länge knappt hunnit träffa någon av de hästägare som har sina hästar där.

Men en tjej (L) har jag träffat några gånger och även pratat en del med eftersom det visade sig att hon också har en fin unghäst som hon tävlar dressyr med = ingen brist på samtalsämnen oss emellan med andra ord :=).

Hur som helst träffade jag L idag och jag sa skämtsamt att dagens rubrik i bloggen var ”upp som en sol och ner som en pannkaka” och förklarade sedan vad som hade hänt med Archie.

”Jasså bloggar du OCKSÅ” blev kommentaren och för att göra en lång historia något kortare visade det sig att L hade läst min blogg tidigare men utan att koppla ihop den med mig IRL :=).

Och när vi ändå pratade om bloggar så visade det sig att en annan tjej, som också själv bloggar och har lämnat flera kommentarer på min blogg, N med hästen L, ska komma och helgträna i vårt stall till helgen!!!!

Så N: om du inte redan hade listat ut att det är i det stall där du ska träna som jag numera huserar med Archie så vet du det nu :=)! Och du måste absolut ge dig till känna om vi är i stallet samtidigt, det hade varit väldigt roligt!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Ja världen är allt bra liten ibland : )
    Har listat ut ”vem” du är på Buke men jag har inte kopplat ihop att det var just till Grevie du hade flyttat till.

    Det stämmer att jag och Latin kommer till ert stall i helgen och träna.
    Latin ska bo hos er mellan lördag-söndag, jag får förhoppningsvis bo lite mer bekvämt, ha ha!
    Lovar att försöka leta upp dig bland alla hästägare. Jag får väl spana efter en med svart hund! (eller göra det enkelt och fråga L)

    Natalja //
    http://latin.bloggagratis.se/

    Svara
  2. Anonymous

    Ok, den smalaste av dom smala ; )

    Om jag inte minns helt fel så ska jag rida för J just kl 15.

    Natalja

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>