Stålmannens kalsonger! (Roligt hundinlägg)

Kanske är jag ovanligt lättroad ibland även om jag nästan aldrig skrattar högt i min ensamhet men idag gjorde jag just detta…så mycket att mina arbetskamrater började titta undrande på mig….

Satt på lunchen och läste på ett hundforum om en hundägare som frågar efter råd då hon har en hund som vill ut och kissa mitt i natten trots att den är vuxen och borde kunna hålla sig (något förkortad version).

Nedan kommer ett av svaren och nu vet vi att Stålmannen inte bara har lånat ut sin blåa mantel till Soya (se bild ovan) utan tydligen även sina KALSONGER !!!!

”Det är otroligt tröttsamt. Jag har haft (och har till viss del) samma problem med min yngsta hund, Richard. Han piper också på natten och vill ut, trots det att vi varit ute precis innan läggdags. Jag sover som en stock på natten och det är min sambo som blir drabbad av detta, så länge som Richard inte försöker forcera dörren ut från sovrummet. Jag kan i och för sig tycka att det är en lyx att han säger till istället för att bara kissa på golvet, som min äldsta hund skulle gjort.

Men, jag har gjort så här och det har faktiskt hjälpt:

Köp ett par hundkallingar som du kan sätta på honom när ni går och lägger er. Jag har köpt ett par röda (ser ut som stålmannens kalsonger) som passar perfekt men jag minns inte vart jag köpte dem…Sedan så låter du honom sova med dessa på.
När han gnyr på natten, ignorera honom. Om han märker att ni är vakna, genom att ni säger något eller liknande, är det kört. han får inte märka att ni är vakna. Han kan gny så mycket som han orkar men ni får inte röra en fena. Sov räv!

Sedan så kommer han sannolikt att kissa inne på natten. Men kisset kommer att landa i kalsongerna, och så kommer han inte att kissa mer på natten. Det gjorde inte Richard i alla fall.

Jag hoppas att detta kan hjälpa er i alla fall. Låt honom sova med kalsongerna i någon vecka, så hoppas jag att han slutar efteråt.

Richard gnyr fortfarande ibland på natten. Men vi ignorerar honom (sover räv) och då går han och lägger sig igen.”

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sofia

    På min ridskola (Fiedahl) så har de uppfödning av de små populära hundarna som ja inte kan stava till 😉 Ibland när en tik löper så kan någon av de andra tikarna få för sig att kissa inomhus. Då sätter matte på löpskydd o det hjälper utmärkt. Vem vill gå omkring i sitt eget kiss?

    Svara
  2. Aramis

    Ha ha 🙂 Ja jisses vad det finns mycket roliga saker! Kanske något som vi vill börja använda inom hästvärlden? Vad sägs om helt kiss- och bajsfria boxar .-)

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Sofia:

    Menar du chihuahua :=)?

    Jag får också nästan alltid slå upp hur det stavas.

    Fast nu har jag skämtsamt (för mig själv) börjat uttala ordet exakt så som det stavas (tji-hua-hua) och då är det lättare att komma ihåg :=)!

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Aramis:
    Fast i vissa länder (Österrike, Wien????) finns det väl vagnshästar som går med någon form av blöja på sig i stan, just för att inte skräpa ner?
    Men det skulle ju se knäppt ut tycker jag!

    I senaste numret av Hippson som jag fick igår finns en artikel om mockning och där hävdar en person (minns ej vem) att det nog är lättare att göra en häst ”rumsren” än vad vi tror men att inte fler försöker just för att vi tror att det inte går :=).

    Svara
  5. Sofia

    Du gissa alldeles rätt! Stjärna i kanten till dig 😉 Har nu lagt till det i min ordlista i telefonen 😀 I Prag så hade de som påsar som satt fast i skaklarna i vagnen som samla upp skiten från hästarna! 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>