Snygg OCH varm….och aldrig förenas de två, eller?

Ungefär så här ser jag ut när jag vandrar fram i vinterkylan!

En sak som jag, sedan urminnes tider extremt frusen av mig, funderar över varje höst och vinter är:
Går det att vara både snyggt och varmt klädd i stallet vid kallare väderlek?
Om man tittar på hur jag själv ser ut i denna miljö skulle svaret tveklöst bli ett rungande nej så vida man inte anser att otympliga termobyxor som frasar när man går och en allt annat än figursydd dunjacka modell ”Michelin” är attraktiva plagg. Lägg därtill en stickad mössa som är nerdragen över halva ansiktet så blir bilden av en skönhet fullbordad, ha ha.
Någon gång kompletterar jag min outfit med en gnistrande reflexväst och dito pannlampa och då känner skönheter verkligen inga gränser…
Vid en av de senaste träningarna för Sally kommenterade hennes mamma min, enligt henne mera ”bonniga” (bonne= skånska för BONDE) look men skam till sägandes har min ekipering föga att göra med att jag inte längre står i ett storstadsstall. Jag gick klädd på samma vis på ridskolan, ja minus reflexvästen då :=).
Visst ser jag själv snyggt klädda människor i stallet vintertid men min teori är att de antingen är långt mindre frusna än jag eller att de fryser utav bara he…vete…men att de biter ihop enligt devisen ”vill man vara fin får man lida pin”.
Vad säger ni? Har ni tips på hur man ser snofsig ut i stallet utan att samtidigt frysa häcken av sig?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>