Ännu ett exempel på vilka idioter det finns!

I förra veckan kunde man i en artikel som jag länkade till läsa hur någon hade ”glömt” (yeah right….) en hund på ett tåg.

Och här har en, enligt mig, ännu större idiot dumpat hundvalpar rakt ut till ingenting…morr….

http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=319645

http://hd.se/astorp/2010/01/21/han-hittade-valparna/

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anniz

    Sådan himlans tur att han hittade valparna och hjälpte dom. Borde finnas fler sådana personer som har hjärtat på rätt plats.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ja, det är tur att det finns vettiga människor som kan och vågar agera.

    För ganska många år sedan hittade en god vän några marsvin i en skog som hon tog hem. Jag minns inte alla detaljerna men marsvinen fick i alla fall ett underbart liv hos min vän!

    Svara
  3. Annh

    Ja, jag hittade tre virvelmarsvin. Det var i oktober och marsvin är känsliga mot kyla, de klarar inte alls detta som t ex kaniner. En av dem dog första dagarna av sviterna, de andra två levde i flera år i en stor bur inomhus. Det var under några år som det inte var helt sällan kaniner och andra söta djur släpptes ut på Djurgården i Stockholm. Nu har det faktiskt inte skett på MÅNGA år, och glad är jag över det för jag har svårt att skita i dem men vill inte ha fler djur. Katterna jag har är också hittekatter – fyra ungar och en mamma utslängda för 13-14 år sedan. Mamma + 2 ungar försvann nästan direkt, de sista två har bott hos mig sedan dess men nu är den ena död.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>