Livsfarlig bilförare!

http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=343638

Usch…man blir ju rent ”mörkrädd” när man läser om sådant här.

Sedan vet man inte alla omständigheter i historien men jag anser att INGET eventuellt ”dåligt beteende” från flickornas sida rättfärdigar att man utsätter dom och deras hästar för livsfara!

Det kunde ha slutat hur illa som helst; i värsta fall med att flickorna faktiskt ramlade av och DOG och hur skulle den gamla skitgubben ha förklarat DET?

Tyvärr lär han väl inte få något kännbart straff, det är min erfarenhet av det svenska rättssystemet och dessutom är han 78 år gammal. Det kommer väl att skyllas på både senilitet och annat sade hon luttrat….

Och även om man som 78 åring SKULLE hamna i fängelse så är det säkert inte så stor skillnad mot hur man lever i frihet sade hon elakt och fördomsfullt….

(Jo…jag VET att det finns massor av superaktiva pensionärer men ändå….).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    USCH!! Men vad är det för fel på folk?? Pensionär eller inte, man får inte jaga varken barn eller hästar och speciellt inte kombinationen! FY!
    / Izza

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Jag tror tyvärr att rätt många människor som inte själva har/ håller på med djur inte fullt ut förstår hur oerhört farliga vissa situationer kan bli, exempelvis när de kör nära en häst.

    Men i just detta fallet har ju gubben överskridit alla gränser för vett och sans så här vore ett ordentligt, kännbart straff på plats! Vore ju även bra i ett preventivt syfte och om fallet fick medial uppmärksamhet så att folk fattar att de inte kan bete sig hur som helst ostraffat.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>