Söndag- mina underbara djur!

Dagen skulle man kunna sammanfatta som ”favorit i repris” för den var nästan identisk med förra söndagen.

Jag började med de sedvanliga stallsysslorna strax efter 06.00 och en timme senare släppte jag ut en belåten Archie i en gräshage.

Hundkapp i Landskrona stod på schemat därnäst och Soya sprang denna gången mot två hanhundar som båda sprang om henne. Snigel eller ej men hon sprang rent i alla fall och var lika glad som vanligt!

Vet att en annan whippetägare tog några fina kort på loppet så dessa kommer förhoppningsvis på bloggen snart.

Efter träningen åkte Lisas och Bellas ägare Jeanette och Kenzos ägare Bengt med respektive hundar till Järavallen tillsammans med Soya och mig och vi fick en härlig 40-minuters runda i solen.

Som avslutning på min ”djurdag” åkte jag till mitt gamla stall och red där ut med Soya, Arch och Lena på Birk.

Lenas och mina uteritter har alltid varit ömsesidigt uppskattade ända sedan Archie var ”liten” (för snart 3 år sedan) och även hästarna trivs mycket bra ihop.

Vi fick en underbar tur, nästan bara i skritt, och var ute i lite mer än en timme.

Jag var otroligt stolt över mina fina djur som lyder så bra och är så samspelta och lätta att ha med sig.

Soya lär sova gott i natt men verkade faktiskt inte det minsta ”påverkad” av allt spring, själv tycker jag att mina ögonlock känns tämligen tunga trots att klockan inte ens är sju:-)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>