Fredag- solen skiner!

Som synes strålande solsken!

I morse var det dags för lite genrep inför söndagen vilket dels innebar att jag red några linjer ur LA:1-programmet och dels att jag försökte hålla mig på en 20 x 40 bana trots att ridhuset är 20 meter längre.

Att det är jobbigare att rida på kort bana vittnar många om och jag är inget undantag.

Efter träningen skrittade vi ut och jag försökte mig på att videofilma lite med min I-phone. Detta gick inte så bra eller rättare sagt gick det inte alls för jag tappade telefonen i gräset (!!!) och eftersom jag som vanligt är i tidsnöd på morgonen så gav jag upp projektet och nöjde mig med ovanstående bild.

Från och med idag och under helgen är jag ”Bröta-skötare” och planen är att åka till stallet efter jobbet, slänga ut djuren i var sin hage igen (de går ju ut mellan 07.30 och ca 14.30 alla dagar) och sedan åka och träna lilla Sally för att därfter åka tillbaka och ta in för natten.

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Livan: du kan behålla din gamla skrutt-telefon UTAN internet för jag byter aldrig I-phonen….det vet du :=)!

    Klart är att I-phonen delar mänskligheten i 2 läger:

    Majoriteten ÄLSKAR den och kan inte lovprisa den nog och en minoritet AVSKYR eländet.

    Vi behöver väl inte undra vilken kategori du tillhör :=).

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ann-Kajsa:

    Har en god vän som gör just detta för det mesta, hon har inte mycket val då ridhuset hon nyttjar inte är större. För HENNE går det utmärkt, hon är ofta högt placerad när hon tävlar.

    Jag är bortskämd och red aldrig i vårt lilla ridhus på den tiden jag stod på en anläggning som hade två.

    Svara
  3. Aramis

    Min SKRUTT-LUR har OCKSÅ INTERNET!!!!! Tänka sig att man hade internet i telefonerna FÖRE den där räääääliga I-luren!!!

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Jasså du har internet i telefonen din ödla! Det ska jag komma ihåg om du någon gång skyller på att ”jag har inte tillgång till nätet just nu”. Hah! :=)!!!!

    Svara
  5. Aramis

    hahahahha jag dör – din ödla :o) Ps. Det tar dock en kvart att veva igång internet så jag är i princip ALDRIG ute på luren!

    Svara
  6. Frela

    Jag ändrade till Frela eftersom Mumma är mer det barnen kallar mig.. känns ju dumt att kommentera blogginlägg till andra som jag inte känner som Mumma.. men bloggen skall fortsätta heta Trumsamumma.. men skall få en ny design – håll utkik nästa fredag!!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>