Mina fina handskar- ännu ett budgettips!

Tyvärr kan du bara anamma detta budgettips om du har vägarna förbi Ullared och Gekås och kanske inte ens då- det är inte alltid dessa superba handskar finns i lager.

Men om de finns rekommenderar jag absolut ett köp.

För 49 kronor får du ett par handskar som nästan sitter/ känns som de många gånger om dyrare Roeckl-ditona.

Nackdelen är att både Roeckl-na och Gekås-handskarna börjar ”fjälla” efter en tids användning och dessutom luktar i alla fall Gekås-varianten efter ett tag allt annat än mumma- snarare sur svett- men jag har kommit på att de går utmärkt att tvätta i maskin och luktar då mums i någon vecka innan man svettar ner dom igen :=)!

Jag har nog haft nedanstående par i snart 1 år så hållbarheten tycker jag faktiskt inte att man kan klaga på.


Hihi..om jag får säga det själv ser det ut som jag har groteskt stora händer….de är inte små men dock lite mindre än vad de ger sken av på dessa monsterbilder :=)!

Bilderna ser nästan ut att vara tagna till någon deckare/ thriller där något mord begås medelst strypning :=)!

En kommentar

  1. Aramis - En dressyrblogg

    Ha ha – vilken fantasi du har kvinna! Jag måste säga, som är en sann ROECKL-anhängare (och även provat GEKÅS) att skillnaden är just den du själv nämner; man svettas INTE i ROECKL, däremot i Ullaredsvarianten! Jag får knappt av mig Ullaredshandsken när jag ridit, en ROECKL-handske däremot, är avsevärt lättare i det hänseendet. Sedan kan jag hålla med om att det är en vansinnig prisskillnad! Kanske det inte är värt 300 kronor för att slippa svettas, men jag måste medge att någon svettorgie för mig, det blir det icke!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>