10 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Ja tacka vet jag dressyren där världens mest meriterade ryttare kan busa till det med en mellangrå frack 😉 Även om jag håller med om att den kavajen inte var så snygg tycker jag faktiskt att det är kul när någon vågar vara lite annorlunda. Och Ankys grå frack tyckte jag faktiskt var riktigt snygg.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ja, lite skämt och lite allvar men jag kan väl också uppmuntra orginalitet bara det är SNYGGT.

    Men Malin har ju även tidigare visat brist på smak; det var ju hon som började med de hemska tretorn-stövlarna som jag endast hade kunnat tänka mig att använda vid uteritter eller MÖJLIGEN (men jag undrar…..) i min ensamhet i ridhuset. Aldrig på en tävling.

    Jag kan också undra om stöveln hade fått en sådan genomslagskraft UTAN Malins reklam- jag tvivlar….

    Man, eller i alla fall JAG ser denna stövel nästan uteslutande på barn och ungdomar, har nog aldrig sett en vuxen i dom när jag tänker efter och man kan ju undra varför :).

    Svara
  3. Prick

    Din bakåtsträvare!
    Nä – fram för mer färger! Detta var väl ändå inte speciellt vågat!? Det ser ju bara …färglöst ut =).

    Svara
  4. Prick

    AHA – du menade så! Jag trodde att du bara ville se svarta och mörkt blåa kavajer =).

    Svara
  5. Anna

    Tycker att kavajen är riktigt snygg. Kul med lite annat än bara svart, blått och rött. Kavajen har ju ett klassiskt 50-60-tals snitt. Mkt snyggare än de hemska 80-tals kavajerna många ryttare envisas med att rida runt i.
    Jag tycker den är årets finaste outfit =)

    Svara
  6. Birgittas hästsida

    Ha ha…det finns inget som sätter igång kommentarerna som en hissning eller dissning av något :).

    Tycker det har varit stendött på sidan ett tag så jag var bara tvungen att kolla om ni levde.

    Men visst; jag står för min åsikt: kavajen passar bättre på gammelmormor när hon firar sin 90-årsdag.

    Svara
  7. rackemarie

    Den är säkert svindyr också och bara modern i ett år. Med tanke på hur dyra alla ridkläder är tänker i varje fall jag satsa på klassiska kläder och stövlar. Hade en lila period för ett antal år sedan. Vill jag ha på mig och hästen den utstyrslen idag? gissa…

    Svara
  8. Birgittas hästsida

    Rackemarie:

    Bortsett från att jag tycker att kavajen mer passar på en äldre Östermalms-dam med pärlcollier (läs: den är rent ut sagt ful på en ryttare) så är ju färgen otroligt opraktisk. Lite gräs-slem på det ljusa och så var den kavajen förstörd.

    Klassiska kläder (svart och blått vad gäller ridjackor) har jag inte tröttnat på sedan jag var tonåring så det blir mitt val också.
    Vardagsridbyxor kan jag förvisso variera mycket i färger men då snackar vi plagg som kostat typ 200-300 kronor, dvs ingen större förlust när man tröttnar.

    Såg ridjackor för över 8000:– på nätet så visst kan det kosta att ligga på topp även om det inte finns i min värld att köpa en sådan.

    Men just Malin B lär ju inte behöva bry sig- hennes kläder är säkerligen GRATIS för henne :).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>