Fredag- snart semester

Eftersom det bara var 16 grader varmt/ kallt (välj själv) i morse var det riktigt behagligt att rida på utebanan och Archie och jag blev inte en tiondel så svettiga som igår.

Tyvärr märker jag att banan börjar bli lite väl hård igen så det blir nog inte mer ridet på den innan något regn mjukar upp den men ”det var roligt så länge det varade” :).

Idag red jag mycket övergångar mellan trav och galopp, både rättvänd och förvänd och jag kan nog inte minnas när det kändes så bra som idag så det var ju roligt.

Bjudningen var också bättre än igår men med tanke på den hetta som rådde då var det kanske inte så konstigt att det kändes lite långsamt emellanåt.

Försökte att verkligen tänka på min sits; att räta upp mig och inte flaxa med skänklarna- tänk att det ska vara så svårt?

Var mycket nöjd efter 45 minuter så då blev det dusch- först för Archie och sedan för egen del när jag kom hem.

Om några timmar inleds min semester och det ska bli skönt.

Förvisso trivs jag oerhört bra med mitt arbete men jag trivs ännu bättre med att vara ledig :).

Jag har inget speciellt inplanerat mer några mindre projekt och det passar mig utmärkt. Jag är inget energiknippe som blir rastlös av att ta det lugnt utan kan verklien njuta av att bara göra sådant som är rolig och i min egen takt.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. MIMMIS EVIGA ÖGONBLICK

    Usch lite närvös för premieringen i morgon av mitt tvåårssto min uppfödare kommer ner och visar henne, då jag ine känner mig kababel till att springa. Håll tummaran.
    Önnestad kl 13.00
    mimmis

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>