Lördag- blixtar och dunder!

I morse inledde jag semestern med att sova ända till 06.30 🙂 och minuten innan jag nådde stallet en halvtimme senare började det ösregna.

Regnet var förvisso välkommet men tyvärr åtföljdes det att några riktiga åsk-knallar och det mullrade ett bra tag efteråt.

Först då solen tittade fram och det varit tyst ett tag vågade jag släppa ut hästarna och nu är det bara att hoppas att åskan inte kommer tillbaka.

Archie får också ha semester, i alla fall idag :).

Han har ju motionerats varje dag utan undantag i flera veckor även om det bara var i skritt när han var halt men idag tänkte jag låta honom pusta ut fullständigt.

Jag vill helst inte ge honom mer än max en vilodag i veckan och nu har det som sagt inte ens blivit det på flera veckor.

Archie tillhör inte de hästar som motionerar i hagen och eftersom han både måste tänka på sin vikt och har haft fång är det extra viktigt med motionen.

Jag låter honom hellre äta sig mätt varje dag och motionerar i stället bort maten :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>