Onsdag- kravlös uteritt

Även denna morgon skiner solen från en molnfri himmel och det ser ut att bli en varm dag.

Idag red jag ut med djuren- en fullständigt kravlös ritt i skritt och trav på grusvägarna och de verkade njuta lika mycket som jag.

Eftersom en av mina favoritvägar är tillfälligt avstängd på grund av något grävarbete valde vi idag en runda som vi inte rider så ofta eftersom man måste ta sig över den ibland väldigt hårt trafikerade väg 108.

Men eftersom det var så tidigt på morgonen så gick det lätt att att ta sig över och det var skönt att variera sig lite.

Det enda Archie hade lite synpunkter på var då vi skulle rida förbi en grisgård- jag misstänker att det var mer lukten än något annat som fick honom att undra om vi verkligen var tvugna att gå just där men eftersom Soya inte tvekade så fann han också för gott att traska vidare.

Utsikt från framsidan av vårt stall. Notera så nära vägen stallet ligger- det gäller att ha koll på var Soya springer med andra ord.

Ett kattmamma och hennes unge leker.

Baksidan av stallet och min lilla bil innehållandes en stycken Soya som väntar på att få springa.

En av många vackra vyer på vår tur. Och först nu ser jag att lilla Mimmi har lyckats komma med på kortet- ser ni henne? (längst ner i vänstra hörnet).

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    På tal om grisar minns jag ett häststall där det också inhystes 2-3 stora grisar. De fick alldeles för mycket mat och var ganska klumpiga och långsamma. Men rädda var de inte och de kunde komma fram och hälsa på både hästar/hundar och människor. Du kan ju föreställa dig hur RÄDDA nya hästar blev innan de vande sig. Fast jag kan inte påminna mig att de luktade speciellt mycket. Det är nog mest galtar som stinker =).

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ebba har ju en gris som ”sitter med” på träningarna ibland och honom har både Soya och Archie träffat utan problem.

    Jag gissar att en eller några få grisar inte luktar men en grisfarm gör det definitivt :). Ungefär som ett stort ko-stall- det går inte att undvika en viss gödsellukt med så många djur.

    Svara
  3. sofia

    Vilket vackert landskap!!!! Den sista bilden på vägen det är ”jag” det. Jag gillar att se låååååångt bort=)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>