Söndag- kallt


Så här såg min bil ut klockan 10 i morse- med andra ord har det varit rejält kallt under natten :(.

Idag får Archie en av sina sällsynta vilodagar även om jag helst vill förlägga dom på vardagarna- det är ju på helgen man har tid att rida i lugn och ro och dessutom kan man rida ut i dagsljus.

Men, nu har det blivit mycket ridning på sista tiden och då kan det vara bra med en paus- helg eller inte :).

Archie såg väldigt nöjd ut när jag körde förbi hans gräshage nyss, även om det är kallt så skiner solen och det finns fortfarande lite gräs att äta.

Själv tycker jag så klart att det är tråkigt med kylan och då inte bara för att jag fryser mer eller mindre konstant.

Den kommer också att göra att den utebana som håller på att anläggas riskerar att stå oanvänd om det fryser på och att rida dressyr på stenhårda grusvägar är inget som jag heller kommer att ägna mig åt.

Återstår då ridhuset och det kunde jag gärna variera lite mer.

Nåja, vi får se hur vädret blir framöver, många gånger är det ju dessutom så att det hinner tina upp och bli varmare under dagen om bara solen tittar fram.

Nu ska jag läsa ut Denise Rudbergs senaste bok ”Ett litet snedsprång”- jag har gillat alla hennes tidigare alster och detta är inget undantag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>