Lördag- sex i stan

Idag var det dags att inviga de nya joggingskorna från Lidl (199:–).

Jag är, som ni nog har förstått, ingen ”märkes-bög” utan kan mycket väl köpa väldigt billigt om det passar.

De nu pensionerade (läs: slängda) skorna som var dessas företrädare inköptes på Skopunkten för ca 200:– de med och de höll i ca 7 år har jag räknat ut.

Vädret visade upp sig från sin allra bästa sida- det var både soligt och vindstilla medan vi sprang.

Annars har vädret verkligen skiftat precis hur som helst de senaste veckorna. Jag har för det mesta haft en otrolig tur på mina lediga dagar faktiskt medan arbetsdagarna ofta innehållit både regn och blåst i massor.

Den lilla kinesen hittade något att slicka på ute i skogen (rötter, något godis som tappats, ett kadaver?- bäst att inte veta kanske?).

Att hon tydligen även hittat något att rulla halsen i blev jag varse när hon hoppade in i bilen och lukten indikerade mest BAJS faktiskt!

Då var det skönt att kunna ställa in äckel-majan i hästarnas spolspilta när vi kom fram till stallet- det tyckte jag i alla fall (men säkert inte lilla Mimmi som darrade demonstrativt trots det varma vattnet).

Archie har till min stora glädje fördrivit dagen i gräshage och därmed rört sig mer än några milimeter åt gången så det fick räcka som motion för hans del.

Jag hoppas att han njuter av sina sadelfria dagar- tids nog får han jobba för stallhyran igen.

Efter en (för ovanlighetens skull) hemlagad middag (fläskfilé i champinjonsås- en av mina ”paradrätter”) är det nu dags att avnjuta ”Sex and the city, del 2), en film som fick ett svalt kritikermottagande men som jag tror att jag kommer att gilla.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Aramis

    KUL att du också är SATC-fan :o) Jag har hela boxen hemma och såg givetvis både ettan och tvåan på bio :o) Fast i mitt tycke var tvåan ganska så fruktansvärt usel… Ska bli intressant höra vad du tycker!

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Usel är ett för kraftigt uttryck får jag nog säga men det var ingen höjdarfilm av flera olika orsaker.
    Personligen gillar jag inte när man förlöjligar andra kulturer (i detta fallet araber), det känns bara som att man vill plocka billiga poäng.
    Sedan var handlingen inget speciell och jag tyckte att de fyra ”tjejerna” hade changserat om jag ska vara elak. De är helt enkelt inte lika snygga att titta på längre och merparten av de så kallade modekläderna skulle jag hellre ge till Myrorna än sätta på mig.

    Svara
  3. Aramis

    Ha ha – jag ser en ny genre för dig att börja blogga inom; Birgitta The Movie chainsaw :o) Jag tycker att den var rent ut sagt USEL, och du lyckas pricka in flera av de anledningar till att jag tycker så. Nu är det så länge sedan jag såg den – men ett är säkert; den kommer inte att hamna i min filmhylla!

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Ha ha, ja, jag skulle kanske bli filmkritiker?
    Kanske liiite svårt då jag totalvägrar att se annat än filmer med LYCKLIGA SLUT (mitt resonemang: det verkliga livet innehåller så mycket elände så man bör i alla fall slippa se det på film).
    Med andra ord tar jag alltid reda på detta i förväg och olyckligt slut= ingen film för mig.
    För övrigt produceras det enligt mig mest SKIT nu för tiden.
    Inte ens i vår välsorterade videobutik i Staffanstorp hittade jag annat än SATC-filmen så maken fick sätta sig framför datorn i stället.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>