7 kommentarer Skriv kommentar

 1. Prick

  Usch, så obehagligt! Extra obehagligt om det är nära.

  Jag funderar ibland på hur det kommer sig att hästarna står stilla? Eller i alla fall stilla tillräckligt länge så de får rejäla skador. Är de fastbundna/hobblade?

  Hoppas de får tag på gärningsmannen.

  Svara
 2. Ulla

  Jag har också undrat över detta att hästarna står så pass stilla att misshandeln kan göras! Jag menar, även om hästarna tror gott om människan så gör det ju ont och vilken häst står still då! Och dessa j..la freaks som utför dessa dåd, att inte dom blir rädda om nu hästen skulle protestera… nej, jag fattar det inte! Detta beteende är så j..la sjukt!!!

  Svara
 3. Malin

  Läste det i tidningen. Blir så ledsen. Så vidrigt. Var det i Grevie?? Jag har själv nämligen min häst i Grevie. Känns extra kusligt när det är så nära en. Även om det såklart är lika hemskt oavsett var och vilken häst som drabbas 🙁

  Hälsn Malin

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>