Söndag- innesittarväder och ett ”ickefilmtips”

Idag har det varit ett riktigt innesittarväder- detta för oss djurägare näst intill okända begepp.

Vi måste ut med eller till djuren oavsett- så även idag trots grått, mulet, kallt och väldigt blåsigt väder.

Jag har haft ”jouren” i vårt stall så det blir ett antal besök på anläggningen innan jag kan hålla kväll.

I eftermiddags red jag ut med Archie och Soya- vi begav oss till ”våra” klätterbackar där Archie fick traska omkring ett tag.

Annars tränade jag idag på att bibehålla en korrekt form och mjukt följsam häst i alla gångarterna trots att det blåste mycket.

Jag ser ingen mening med att trava och galoppera med hästens huvud som ett teleskop- en position många hästar gärna anammar om DE får välja:).

På tal om något helt annat så måste jag bestämt avråda er från att hyra ”The American” med George Clooney, ett misstag jag själv begick igår.

Jag borde ha litat på både recensionen jag läste i Sydsvenskan och magkänslan när jag höll fodralet i min hand i videoaffären för filmen var både seeeeeg, allmänt kass och det värsta av allt: den hade ett ”olyckligt” slut.

Jag skyr ju sådana filmer som pesten; glömmer aldrig hur arg jag blev när min favvo Bruce Willis offrade sig för mänskligheten i slutscenerna av ”Armageddon”. Buuuu!!!!

Lyckliga slut ska det vara- livet är fullt av olycka utan att man ska behöva se det på film också!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Moa

    Kan du inte rekommendera lite filmer med lyckliga slut? Lite trevliga sagolika – dvs inte deprimerande verklighetstrogna – slut låter himla lockande just nu.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>