Ullared i bilder del 2 (inspiration, tips och information)

När hästshoppingen var avklarad tyckte jag att det var dags för Soya att få sitt (läs: godis) så då vandrade jag bort till hundavdelningen (som ligger granne med hästsporten).

Gotter i långa rader. En ny favorit ser man en bit av längst till höger i bild. Det är som en armslång (!) ölkorvsliknande ”stång” som jag hade mycket roligt åt när Soya skulle försöka manövrera hemma. Hon krockade med köksluckorna i sina försök att släpa bort ölkorven till sin Bia-bädd där det tog ett bra tag för henne att utplåna den. Priset; 10:– är verkligen modest tycker jag.

Åhhh så mycket fina och snygga halsband jag såg. Lite komiskt att jag, som nästan aldrig använder koppel suktade efter dessa, särskilt som jag dessutom har flertalet halsband hemma, bland annat Soyas ”valp-stryp” som jag fortfarande använder mest de få gånger jag kopplar henne.

Visst påminner modet om det som råder på hästfronten förresten?

Bortsett från grisöronen (som nu har prishöjts till den svindlande summan 35:– för 10 stycken) är dessa leversnittar en klar favorit.

Maken älskar att mata Soya med dessa och Soya älskar att äta dom- en win-win-situation med andra ord :).

Pris: 25:– för 2 kilo, ännu ett svårslaget pris (jag har sett affärer där man knappt får ½ kilo för denna summa).

Efter diskussioner här på bloggen och tips från Hille köpte jag detta reflexhalsband för 29:–. Det fanns flera olika sorter att välja bland, även selar i samma material dessutom.

I halvlek av shoppingen hade hungern kommit ikapp oss lite och vi bestämde oss för att prova Gekås egen nyöppnade restaurang på våning 3.

Som synes var maten apetitligt upplagd och smakade dessutom väldigt gott.

Konceptet är mer eller mindre identiskt med IKEAS vilket nog är ett smart drag- varför ändra på något som fungerar och försöka uppfinna hjulet på nytt liksom?

Eftersom ”alla” någon gång varit på IKEA är igenkänningsfaktorn troligen hög och folk vet därför hur de ska bete sig på restaurangen vilket minskar risker för förvirrade människor som irrar runt med sina brickor, letar efter drickan, uppehåller kön osv.

Laxen ovan kostade 69:– och det fanns maträtter (köttbullar tex) för runt femtiolappen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>