Ullared i bilder del 3 (inspiration, tips och information)

Efter att både hund och häst fått sitt var det dags för de andra avdelningarna på Gekås att tas i besittning.

Bortsett från att jag köper precis alla hygien och städartiklar här (har inte köpt ett schampo någon annanstans på säkert 5 år på fullt allvar) så hittar jag alltid både stort och smått till hemmet som får åka med i kundvagnen hem.

En hel del påminner om IKEAS utbud tycker jag men priserna är lägre och sortimentet ofta ännu större.

Denna vinter har jag haft bra och tåliga skor som klarat all snö annars hade en sådan här skotork för 169:– nog inhandlats.

Ibland känns det bra att även köpa ”de små sakerna” som proppar tex för det har i alla fall hänt mig mer än en gång att jag stått utan dessa små rackare precis när huset svartnat av någon anledning.

Att då kasta sig i bilen och åka till närmaste affär/ mack har varit nödvändigt och just då hade jag givetvis betalat nästan vad som helst för att få tillbaka elen men nog hade jag varit gladare om jag bara hade kunnat öppna en kökslåda och ta fram nya proppar.

Denna prydnadslampa för 79:- fick följa med hem och är ett exempel på sådant som jag tycker att man antingen kan köpa som en ”gå-bort-present” i stället för den långt mer fantasilösa blomsterkvasten eller inhandla ett lager av som ridklubb och ge som hederspris.

Och om inte just den lampan passade ens smak så fanns det som synes måååånga andra att välja bland.

Vintern har säkert gått hårt åt många dörrmattor och för 29:– kan man med gott samvete förnya sig.

Även bland sängkläder, gardiner, löpare och handdukar finns det ett enormt utbud till bra priser och den gröna handduken längst till vänster i bild fick ett nytt hem i mitt badrum.

På Gekås är man alltid ute i vääääldigt god tid när det gäller högtider; minns att jag en gång såg julpynt i augusti !

Och påsken är ju inte såååå långt bort, eller hur :)?

Och om man inte är så förtjust i gult så finns det åter igen…..

….många andra färger att välja bland.

Sådär ja, full kundvagn som vanligt och färdighandlat för den här gången.

Jag hoppas att ni har uppskattat denna extremt lilla rundtur i varuhuset och fått någon liten idé för egen del.

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Åsa

    Jag har verkligen blivit inspirerad 😀 Under mina 10 år som jag bott i skåne har jag aldrig besökt Gekå´s …det är nog dags nu! 😀 Tack för att du shoppat åt killarna här hemma..

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Teresia:

    Tack!

    Jodå, bloggen uppdateras dagligen med 1-3 inlägg :). En del är färdigskrivna sedan flera dagar tillbaka så det är inte alltid så ambitiöst som det verkar.

    Skriver gör jag på nolltid- däremot är det inte alltid jag tycker att jag har något intressant att ta upp så jag är väldigt glad för alla uppslag och bidrag från läsarna.

    Svara
  3. rackemarie

    Gillade lampan. Gekås borde ge dig betalt för den fina reklam du ger företaget. Kanske kan du fixa ett sponsringskontrakt:)

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Hihi…bra idé Marie!

    Jag brukar skoja och säga att jag hade kunnat jobba på deras marknadsföringsavdelning för jag hade kunnat stå för alla superlativ och MENA det :).

    Sedan tror jag, tyvärr för min del, att det finns så många människor som sjunger Gekås lov så någon sponsring till just mig hade nog inte varit aktuell.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>