5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Det är ju tur att det är sant … Många vuxna katter tål inte laktoset i vanlig komjölk. Vuxna djur (och människor för den delen) är inte skapta för att tåla mjölk, eftersom konsumtionen upphör efter hand under uppväxten. Resultatet blir diarréer som kan vara skadliga och det kan vara svårt att ha koll på om det är en utekatt man har. Även igelkottar som ”man” gett mjölk i alla dagar kan också fara väldigt illa. Själv är jag laktosintolerant (tillsammans med större delen av jordens vuxna befolkning) och jättetacksam för laktosfri mjölk. Mjölk är ju ett vädligt nyttigt livsmedel, även om våra magar fortfarande är kvar på stenåldern.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Jag köper ditt resonemang Anonym och jag har faktiskt länge vetat att tex mjölk inte är igelkottars optimala dryck men jag måste ändå fråga mig:

    behövs verkligen speciell KATTMJÖLK?!?!?

    Duger det inte med ”vanlig” laktosfri mjölk som torde kosta mindre än denna kattmjölk för över 50 kronor litern?!?!?

    Svara
  3. Anonymous

    Filmjölk, är bättre än vanlig mjölk. Mina katter får inte mjölk, men de slickar gärna i sig lite grädde ibland. Jag skulle aldrig få för mig att köpa kattmjölk till mina katter. Enligt min mening en helt meningslös produkt och ett sätt att käna pengar på alla djurägare. En katt klarar sig bra på vatten.
    Hälsningar
    Görel, Zahra, Hilda och siamesligan 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>