Tisdag- höskörd
Idag har våra stallägare ägnat sig åt höskörd och snart är det också dags för ensilaget att hamna i sina platsförpackningar.

Hitills har vädret stått bönderna bi- må det fortsätta så att även halmen kommer upp på loftet i sinom tid.

Archie har inte skördat något- möjligen nya dressyrträningsframgångar på hemmaplan:).

Skämt å sido- idag har jag mest ägnat tiden till att koncentrera mig på hans form (inte ramla fram), min sits (ett sorgligt kapitel) och tygellängden (varför är det så svårt att KORTA dessa snören???).

Eftersom jag red på morgonen var det förhållandevis svalt, nu klockan sju på kvällen är det fortfarande jättevarmt och Archie var nog glad att komma in i stallets svalka från hagen nyss.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia

    Allt detta skrivande om dålig sits, tyglar och att Archie rör sig som en elefant; man skulle kunna tro ni är helt hopplösa båda två, haha Är övertygad om att ifall JAG hade sett er så hade ni i mina (fritidsryttarens) ögon varit helt fantastiska och jag hade tappat hakan av avund och beundran!!! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>