Torsdag- liiiite jobb kvar

Framför vårt hus klockan 05.00 i morse.
På väg till träningen 06.00.
Det skulle förvåna mig om bönderna klagar….
…..eftersom det växer så det knakar!
Ser ni ensilagerullarna längst bort i bild?
Och så lite dimma i bakgrunden!
Avslutningsvis en klassiker!

I morse avhölls den sista träningen för NN innan Archies planerade kort-semester och hon instämde i att han gott kunde få unna sig lite ledighet.

Nog för att jag skulle kunna och vilja träna mer och mer så roligt som det är just nu men samtidigt så säger sunda förnuftet att det är bättre att Archie får en veckas hagvistelse nu när jag fortfarande jobbar och det inte finns några tävlingar medan det är bättre att rida på semestern.

NN ska dessutom också vara lite ledig så då passar det ju faktiskt ännu bättre med en paus för att därefter fortsätta med en förhoppningsvis lika positiv häst som nu.

Går allt sedan som jag vill (fast DET ska man aldrig ta för givet….) blir nästa vila ungefär i november och då lite längre.

Ska jag vara ärlig har jag aldrig varit med om att en häst känns sämre efter en kortare vila- gör den det har den oftast någon skada/ defekt som gör att den ”måste” hållas igång för att inte ”rasa ihop”.

På träningen idag gjorde vi som vi brukar, NN red först och sedan avslutade jag och idag fokuserade vi framför allt på min sits och lite slutor.

När klockan var 7.30 var vi färdiga och då var det redan nästan 20 grader varmt så Archie uppskattade nog både duschen och det vita insektstäcket som förhoppningsvis skyddar lite även mot för skarpa strålar innan han vandrade ut till gräset.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>