Söndag- häst till 100%

Precis som rubriken förtäljer har jag inte hunnit med något annat än hästaktiviteter idag – men jag klagar inte- bara konstaterar fakta.

Åkte till stallet vid 6 för att fodra, mocka och släppa ut Archie i hagen och därefter begav jag mig hem för lite frukost.

Veckans tiotusenkronorsfråga nr 2: vad åt jag till frukost?

Ledtråd: vilken efterrätt blev det turligt nog lite kvar av sedan gårdagen:)?

Efter denna goda start på matdagen åkte jag till NN för lite stallarbete och när detta var avklarat åkte jag hem för att duscha och hämta upp Pippi innan det var dags att rida ut på brunfålen.

Brunfålen håller förresten sakta men säkert på att transformeras från gulfåle till svartfåle via just brunfåle- med andra ord är vinterpälssättningen inledd.

Mina tidigare så även efter ridning ganska rena schabrak är nu ganska håriga och otäcka och även de superba Magic Brush-borstarna innehåller en hel del hår.

Efter vår uteritt, nästan helt myggfri otroligt och tacknämligt nog, återvände jag till NN för en kort ridlektion och sedan blev det dusch nr 2 för mig.

Nu ska jag åka och hämta lite mat åt make och mig själv och sedan får det banne mig bli soffan resten av dagen (läs kvällen).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>