Torsdag- i ur och skur

Morgonen började mindre bra- regnet vräkte ner och det mullrade dessutom en del.Varken Soya eller jag kände för någon längre promenad utan hastade in i ridhuset för lite rastning medelst boll i stället.

För att kompensera den klena utevistelsen åkte vi till Ribersborg efter jobbet- där finns ju en av Malmös största hundrastplatser och där avhölls också EM i fälttävlan nyligen.

Soya är ju inte sååå mycket för att socialisera med andra hundar så det blev väl inte så jättemycket spring med artfränderna men däremot fanns det många nya lukter att insupa och otaliga platser att markera revir på (Soya är precis som en hanhund i det avseendet).

Archie fick en vilodag och stod och viftade bort mygg och flugor även på stallgången så han sprutades med insektsspray och fick back on tracks stallbandage på alla benen.

Onödigt att kanske stå och sparka till sig själv i stället för en äckel-mygga tänkte hans ägare överbeskyddande- därav skydden :)!

Är man en klen bollkastare (vinkar till mig själv) är denna leksak ett perfekt hjälpmedel :):
På ”Ribban” kan man möta alla möjliga hundraser- här en Grand Danoise.
De flesta av fälttävlanshinderna hade jag inte hoppat om mitt liv så ”depended on it”- här ett sådant och….
….här ett till!
Detta kunde jag väl hoppa under pistolhot i alla fall tänker jag :)!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Hoppade Soya något av hindren? 😉 Såg ut att vara fint att nosa runt på hindren och gömma sig ibland dem i alla fall. Zahra springer inte efter bollar, men är det någon annan hund som springer med så leker Zahra. Hilda jagar inte heller bollar, så det är ingen idee att kasta bollar här, men hon har en rosa frisbee som hon älskar och fångar i luften.

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>