Om jag också skulle hjälpa till att mota vintern i grind?

Som ni har läst är jag, allt enligt Murphys lag, övertygad om att det enbart är det faktum att flera i stallet har satt snösulor på sina hästar som har gjort att vi hittills inte skymtat en snöflinga.
 
I linje med detta och med förra vinterns ISGATOR under lång tid funderar jag på att också försöka dra mitt strå till ”våga vägra vinter”-temat genom att sätta broddar på Kreon.
 
Detta borde enligt mitt sätt att se det betyda BRODDAR PÅ = ingen is medan obroddat då betyder ”oj vad du kommer att ångra att du inte satte på några broddar”.
 
Eftersom jag ändå använder samma sorts broddar som polishästarna i Malmö har året runt (dvs ganska korta och sådana som hovslagaren bankar i och som inte går att skruva ur) så ser jag ingen direkt fara i att Kreon går i högklackat även om det skulle förbi isfritt, förhoppningsvis är han lika stadig på fötterna som Archie var och han fick aldrig en skråma av dessa upphöjningar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>