Mer lördag- slappt

 
Lättlagad lunch/ middag: woka valfria grönsaker (här paprika, squash, lök och sockerärtor) i lite smör, tillsätt någon klyfta vitlök och krydda. Häll på vanlig eller lätt-creme fraiche och låt puttra en stund. Koka pasta separat och simsalabim….

 
….dinner is ready!
 
Efter att ha varit lite aktiv på morgonen har jag mest slappat resten av dagen.Som ofta denna tiden på året känner jag mig ganska oinspirerad till att göra annat än det nödvändigaste. Tycker att det är kallt och ruggigt utomhus och om det regnar därtill är det inte ens kul att gå med Soya.

Efter att ha tillagat nästa veckas lunchlådor (nåja, en del av dom i alla fall) fick jag ut lill-Kinesen i vinden och sedan fick även Kreon ett kort besök för lite pyssel och borstning.

Nu ska sommarens hallon avnjutas (micrade och med vaniljglass) och sedan fortsätter jag nog med Denise Rudbergs ”Två gånger är en vana”.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>