Söndag- favorit i repris

Efter en trevlig gårdagkväll där jag hade NN och Mini på besök var det dags för en ny drillning klockan 07.20!

JAG var så klart glad för en så tidig tid, ni känner ju mig 🙂 och även NN som hade avverkat 12 elever igår och inte åkte hemifrån mig förrän efter 23.00 verkade hur pigg som helst :).

Kreon skötte sig om möjligt ännu bättre än igår och själv hade jag verkligen bestämt mig för att rätta till MINA misstag sedan gårdagen- att inte styra med händerna i skolorna och att inte ”rasa ihop” med axlarna och få den där gräsligt fula siluetten som jag då genast föräras.

NN var nöjd med min bokstavliga uppstramning och hästen vill hon fortfarande köpa :))) så jag kunde inte heller vara annat än nöjd och glad.

Efter lektionen blev det hage för Kreon och själv ägnade jag en timme åt att släppa ur hästarna från stora stallet- något jag lovat den som har dagens jour.

Klockan 10.00 sammanstrålade jag med Åsa, Robban och whippetgänget och sedan vandrade vi i det soliga och frusna Dalby i över 1,5 timme. Soya lekte så fint med sina killar- jag är så glad att de trivs så bra tillsammans.

Även denna söndag unnade jag och maken oss brunch på Dalby gästis- för min del blev det knaperstekta bacon, äggröra, pannkakor och massor av vispgrädde- tur att man håller igång en del :)!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Ja, idag var det jättehärligt!

    Ovanlig mycket folk och min man som var i Skrylle sa att det kryllade av människor där.

    Söndag + sol brukar ha den effekten- särskilt efter allt uselt väder vi haft.

    Svara
  2. Åsa Tapani

    Det var verkligen en härlig dag! Sol och så ”fullt” av stillhet 🙂 vackra Dalby gör verkligen gott för kropp o själ. Tack för en härlig runda:-)!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>