Onsdag- Birgitta, mästerfilmaren (NOT)

Onsdag brukar betyda par-ridning med Mini- så även i morse.
 
Själv koncentrerade jag mig på att ”träna” på LB-programmet, jag skriver ”träna” inom citationstecken, det finns egentligen inte så mycket att träna vad gäller olika rörelser då hela LB:1-programmet mest består av transportsträckor men eftersom Kreon blev lite uppeldad även under dessa under helgens tävling och tex började galoppera när han skulle trava samt fattade fel galopp båda gångerna så var det detta jag tränade på idag.
Att fatta galopp för tydliga sittbens-hjälper men med mycket lite skänkeltryck samt att bibehålla traven även efter galoppsträckorna.
 
När det blev Minis tur att ägna sig åt lite mer avancerade övningar plockade jag fram makens videokamera som jag otroligt nog hade kommit ihåg att ta med mig.
 
Jag filmade på med alltmer stelfrusna händer och fick bekräftat att detta är något JAG behöver träna på: att filma.
 
Misstänker att ”filmen” kommer att innehålla en del märkliga vinklar, icke-zoomningar osv men men…får väl kolla vad jag hittat på ikväll.
 
Huruvida NI får se filmen eller ej återstår att se- jag är i sak inte välvilligt inställd till att visa upp ANDRA människor på film även om Mini säger att hon inte är så känslig:))).
 
Eftersom vi är i initial-skedet av både bytesträningen och våra små tramp-embryon så är det ju långt ifrån perfektion som presteras och jag kanske väljer att visa en film när vi har kommit lite längre fram i detta arbete.
 
För mig själv, min tränare och den ”närmaste kretsen” kan det vara roligt att följa utvecklingen tänker jag och jag ångrar att jag inte började detta filmprojekt långt tidigare faktiskt.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Varför då ens skriva att du har filmat om du inte tänker lägga ut den?

    MVH Lina

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Kära Lina:

    a) Jag skriver VARJE dag om vad jag gör, rider, går ut med hunden, städar osv utan att jag behöver visa bildbevis för läsarna. Idag valde jag att skriva att jag har filmat. Bara för att jag skriver att jag varit hos frissan behöver jag väl inte visa bild på håret efteråt :)?

    b) Om du läser NOGA (det ska man göra innan man hastar iväg med en kommentar) så skriver jag INTE att jag inte tänker visa er filmen- jag skrev att ”det återstår att se”.

    Och as we speak håller jag på att ladda upp 4 halvlustiga sekvenser så DET blir filmvisning imorgon- om inte annat för att ni ska få förundras över hur någon kan filma så uselt:).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>